اسرار پشت پرده تولید سوسیس و کالباس در ایران
کارشناسان تغذیه معتقدند سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیربهداشتی هستند و مصرف کننده باید توجه نماید، مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و دارای نام تجاری مطرح هستند تهیه نماید.

:: برچسبها:
اسرار پشت پرده تولید سوسیس و کالباس در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
غذاهای خوشگل و بامزه ژاپنی
هنر سفره آرایی

ما دیدن این مطالب را به شما پیشنهاد می دهیم :
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3